ThaiBadminton
หน้าแรก สนามแบด เวบบอร์ด รีวิวไม้แบด รวมลิงก์ ช่วยเหลือ ติดต่อ เข้าระบบ สมัครสมาชิก

โปรดอ่าน
การปิดกระทู้
กฎการใช้ ลายเซ็นต์ ในเว็บ
กฎการใช้งานเว็บบอร์ด กรุณาอ่านให้เข้าใจก่อนโพสต์
/  หน้าแรกเวบบอร์ด
   /  การแข่งขันแบดมินตัน
/  adidas forum low sko
adidas forum low sko                 


 
evelyndsmith

น้องใหม่
เขียนเมื่อ:  14/1/2022 13:02:46
  adidas forum low skoข้อความ: 4
เลขที่สมาชิก: 84393
สมัครเมื่อ: 13/1/2022

"adidas sko herre hvit 'representerer en viktig milepæl i adidas' langsiktige forpliktelse til å tilby det beste produktet til alle kvinner, gjennom forbedringer og fordeler som støtter behovene til det mangfoldige samfunnet.» Den største spesifikke forbedringen er å utforme skoen etter ergonomien til kvinnefoten, som vanligvis blir smalere og har en annen bue og ankel sammenlignet med den mannlige motparten. Takket være den strikkede foten. overdel kan adidas enkelt justere passformen, samtidig som den integrerer et tradisjonelt snøresystem. Det er også gjort endringer under foten, med BOOST-mellomsålen som har vært grunnlaget for UB-serien tilpasset for å bedre støtte og dempe den kvinnelige gangarten.

Sporty sidestriper med ""SPLY-350"" merkevarebygging er ikke noe vi har sett på Kanye West og adidas' adidas boost dame salg de siste årene , men nå er de tilbake i kraft takket være en 'Dazzling Blue'-farge på den stadig populære silhuetten. Offisielt kalt 'Core Black/Dazzling Blue/Core Black', gir denne joggeskoen et nikk til Yeezy BOOST 350 V2 'Black Friday'-pakken fra 2016, men legger til en ny farge for et friskt, men likevel kjent utseende.

Du kan bare ikke holde en god sko nede – og her er adidas tubular nova. Den høye bootie-stilen blander form og funksjon ved å bruke en rekke strukturelle elementer som visuelle utsagn, for eksempel det buede blondesystemet og den svingende hælremmen. Sålen er laget av en kombinasjon av halvgjennomsiktig gummi og mykt EVA-skum; kombinert med en intrikat Primeknit-overdel, er sluttresultatet en absolutt symfoni av komfort.

adidas har tatt en bit ut av verden av godteri/sko-samarbeid, ved å trykke på M&M'S for en sukkersøt versjon på adidas forum low sko. Inspirert av den gule M&M-karakteren fra merkevarens reklamefilmer, tilbyr det lavtkuttede designet en tilpassbar godteristil og massevis av glisfremkallende detaljer."
ข้อมูลส่วนตัว
ผู้ใช้งาน

ผู้ใช้งาน: 5 คนกำลังอ่านกระดานนี้
ขณะนี้มีสมาชิกออนไลน์ 5 คน [ แอดมิน ] [ ผู้ดูแล ]
5 ผู้มาเยือน
0 สมาชิก:

ค้นหา

กำหนดสิทธิ

คุณ ไม่สามารถ ตั้งกระทู้
คุณ ไม่สามารถ แก้ไขข้อความ
คุณ ไม่สามารถ เพิ่มแบบสอบถาม
คุณ ไม่สามารถ แนบไฟล์
คุณ ไม่สามารถ ตอบกระทู้
คุณ ไม่สามารถ ลบข้อความ
คุณ ไม่สามารถ โหวต