ThaiBadminton
หน้าแรก สนามแบด เวบบอร์ด รีวิวไม้แบด รวมลิงก์ ช่วยเหลือ ติดต่อ เข้าระบบ สมัครสมาชิก

โปรดอ่าน
การปิดกระทู้
กฎการใช้ ลายเซ็นต์ ในเว็บ
กฎการใช้งานเว็บบอร์ด กรุณาอ่านให้เข้าใจก่อนโพสต์
/  หน้าแรกเวบบอร์ด
   /  การแข่งขันแบดมินตัน
/  nike air max 90 herr grå
nike air max 90 herr grå                 


 
brandeefnance

น้องใหม่
เขียนเมื่อ:  20/1/2022 10:26:00
  nike air max 90 herr gråข้อความ: 6
เลขที่สมาชิก: 84439
สมัครเมื่อ: 20/1/2022

"Konstnären tidigare känd som Kanye West och adidas kommer att släppa adidas yeezy sverige-färglinjen. Först avslöjad tillbaka i oktober via en mock-up som var flera nyanser ljusare än de officiella bilderna ovan, dessa nya Yeezys erbjuder taktfulla färgblockering och rika jordtoner, mycket annorlunda än de sportiga nyanserna som setts på tidigare 700 V3-släpp som ""Kyanite"" och ""Safflower"" .

Extra Butter från NYC samarbetar med adidas för att släppa adidas alphabounce dam vit som kommer i vitt och aeroblått inspirerat av V02 Max-träning. För att fira lanseringen kommer Extra Butter att erbjuda kompletterande tjänster för löpare under hela månaden inklusive livestreamade VO2 Max-tester genom anpassad prestanda på ett Woodway löpband och Recovery av NormaTec. Dessutom kommer Extra Butter och adidas att stå värd för en serie gratislopp och yogapass.

Om man tittar närmare har den här nike skor dam gröna en överdel med gradient medan Orange visas på spetsburen, snören, fodret och innersulorna. Därefter pryder Black hälens dragflikar och yttersula i gummi. Avslutande av utseendet är vit på mellansulan.

Den här golfutgåvan av nike air max 90 herr grå har en Laser Orange, Jade Aura, Black, och Segelfärgkombination. Konstruerad med leopard fuskpäls på ovansidan medan svart visas på stänkskyddet och överläggen. Jade Aura träffar Swoosh, Air Max-märket och runt Air Max-enheten. Andra detaljer inkluderar en Sail-mellansula och en svart yttersula med ett integrerat dragmönster."
ข้อมูลส่วนตัว
ผู้ใช้งาน

ผู้ใช้งาน: 2 คนกำลังอ่านกระดานนี้
ขณะนี้มีสมาชิกออนไลน์ 2 คน [ แอดมิน ] [ ผู้ดูแล ]
2 ผู้มาเยือน
0 สมาชิก:

ค้นหา

กำหนดสิทธิ

คุณ ไม่สามารถ ตั้งกระทู้
คุณ ไม่สามารถ แก้ไขข้อความ
คุณ ไม่สามารถ เพิ่มแบบสอบถาม
คุณ ไม่สามารถ แนบไฟล์
คุณ ไม่สามารถ ตอบกระทู้
คุณ ไม่สามารถ ลบข้อความ
คุณ ไม่สามารถ โหวต